Ons Team

Ons Team

Carla Van Hecke

Met mijn zin voor administratie en organisatie gooi ik me vol passie in elk evenement, om een zo perfect mogelijke service te bieden aan onze klanten. Klantvriendelijkheid en professionalisme staan bovenaan mijn lijstje voor het welslagen van elk feest.

Van boekhouding over personeels- en logistieke planning tot opvolging tijdens het evenement zelf, ben ik van bij het begin persoonlijk betrokken. Samen met ons sterk team streef ik naar perfectie maar vooral naar tevreden klanten !

Luc Van Gysel

14 jaar geleden nam ik de beslissing om een bruuske carrièreswitch te maken. Ik zou de medemens langs de binnenkant gaan verzorgen in plaats van langs de buitenkant.
Food and Passion was geboren.

Ik creëerde het voorrecht om van mijn passie mijn beroep te maken. Sindsdien heb ik nooit meer het gevoel gehad dat ik hoef te werken.
Elke dag ga ik met veel goesting en plezier aan de slag en ben ik verbonden met een geweldige collega en een superenthousiast topteam.

Dit alles samen met een nieuwsgierige interesse in het gebruik van modernste technieken en de meest recente inzichten op culinair vlak maakt dat Food and Passion telkens dat stapje voorstaat. Al deze kennis en expertise zetten we in om constant positief te groeien en onze fantastische klanten creatief en trendy te verwennen.