• Céline

Banaan havermout koekjes met chocolade

Dit recept voor gezonde banaan havermout koekjes met chocolade is voor iedereen die niet van een ontplofte keuken houdt, die liever eet dan kookt, zich nog met een knoflookpers zou kunnen verwonden en alleen in de zon bakt en niet in de keuken. Dit is er een voor jou! Vegan, glutenvrij, lactosevrij... maak ze hoe jij ze graag wil! Ze zijn hoe dan ook gezond.


Ingrediënten


  • 2 bananen (geprakt)

  • 150 gr havermout (1-2 seconden gehakt in de blender)

  • 50 gr chocolade druppels


Bereiding


  1. Verwarm de oven op 175 graden.

  2. Meng de banaan, havermout en chocolade goed door elkaar.

  3. Maak van je beslag een paar 1 cm dikke platte koekjes op de ovenplaat met bakpapier.

  4. Bak de koekjes gedurende 15 à 20 minuten in de oven tot ze goud-bruin zijn.


En there you go. Gezonde koekjes voor tijdens je volgende Netflix marathon, als tussendoortje op kantoor of, waarom ook niet, gewoon als ontbijt!


Food and Passion BVBA 

Uilenstraat 181 a

9100 Sint-Niklaas

Tel. Carla: 0492 60 01 26

Tel. Luc: 0496 55 88 66

info@foodandpassion.be

BE 0811.643.045

Privacy

Algemene voorwaarden

  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon