• Céline

Bananencake

Rijpe bananen in huis? Maak dan optimaal gebruik hiervan en maak nu deze heerlijke, smeuïge bananencake. Lekker voor tussendoor maar ook als ontbijt.

Ingrediënten voor 1 grote cake


  • 2 koppen havermoutvlokken

  • 1 kop amandelmeel

  • 2 koppen kokosmelk

  • 2 grote bananen

  • 3 eetlepels honing (optioneel)


Bereiding


  1. Snijd de bananen in schijfjes.

  2. Mang de havermout met het amandelmeel, de kokosmelk en de schijfjes van één banaan. Giet dit in een cakevorm.

  3. Werk bovenaan af met de schijfjes van de tweede banaan.

  4. Giet de honing erover.

  5. Zet 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.


Tip:

Op zich hoeft de honing er niet over, maar die maakt de bananencake wel mooi glanzend.

Je kunt ook eventueel kaneel toevoegen.

Food and Passion BVBA 

Uilenstraat 181 a

9100 Sint-Niklaas

Tel. Carla: 0492 60 01 26

Tel. Luc: 0496 55 88 66

info@foodandpassion.be

BE 0811.643.045

Privacy

Algemene voorwaarden

  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon