• Céline

Gevulde paprika met gehakt en champignons

Gevulde paprika's zijn altijd een goed idee, en gehakt is bovendien een echte topper voor je budget. Verwerk er gerust nog meer restjes groenten in! Simpel en smaakvol, met deze gevulde paprika zit je zeker juist!

Ingrediënten voor 4 personen


  • 500 gr gemengd gehakt

  • 4 paprika's

  • 1 bakje champignons

  • 2 teentjes knoflook

  • 100 gr gerapste kaas

  • 1 rode ajuin

  • 100 gr feta kaas

  • Provençaalse kruiden

  • Peper & zout

  • Olijfolie


Bereiding


  1. Pel en hak de ui en de knoflook. Stoof ze glazig in olijfolie en voeg daarna de champignons toe.

  2. Verwarm de oven voor op 200°C.

  3. Bak het gehakt en meng daarna met de ui, knoflook en champignons. Kruid met Provençaalse kruiden, peper en zout.

  4. Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Vul ze met het gehakt en schik ze in een ingevette ovenschaal. Gebruik als topping de feta kaas en gerapste kaas. Zet 20 minuten in de oven.


Food and Passion BVBA 

Uilenstraat 181 a

9100 Sint-Niklaas

Tel. Carla: 0492 60 01 26

Tel. Luc: 0496 55 88 66

info@foodandpassion.be

BE 0811.643.045

Privacy

Algemene voorwaarden

  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon