• Céline

Mangochutney

De meest populaire chutney uit de Indiase keuken is een mangochutney. Lekker zoet-zuur met een pittige bijsmaak is een chutney ideaal als bijgerecht of dip!


Ingrediënten


  • 1 mango, in blokjes

  • 1 sjalot, fijngesnipperd

  • 1½ cm gember, geschild en geraspt

  • 1 chilipeper, ontpit en fijngehakt

  • 1 scheutje witte wijnazijn

  • 2 el water

  • 4 el honing

  • 1 snufje zout


Bereiding


  1. Doe alle ingrediënten in een steelpannetje en breng aan de kook op een zacht vuurtje.

  2. Laat ongeveer 30 minuten inkoken tot je een mooie kleverige chutney krijgt. Voeg op het einde het snufje zout toe.

Food and Passion BVBA 

Uilenstraat 181 a

9100 Sint-Niklaas

Tel. Carla: 0492 60 01 26

Tel. Luc: 0496 55 88 66

info@foodandpassion.be

BE 0811.643.045

Privacy

Algemene voorwaarden

  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon