• Céline

Spinazie smoothie met appel, gember en limoen

Het is lente lieve foodies en wij zijn helemaal klaar voor de ingrediënten die dit seizoen ons gaat geven. Het is nu tijd voor frisse en lichte groenten en fruit. Pak je blender, sapcentrifuge of slowjuicer maar uit de kast, want we gaan de lente op tafel zetten.


Ingrediënten voor 2 glazen


  • 50 gr spinazie

  • 1 appel

  • 1/2cm gember

  • ½ limoen

  • ½ glas water of kokoswater


Bereiding


Doe de spinazie, appel (zonder klokhuis) en geschilde gember samen met een ½ glas (kokos)water in het apparaat. De ½ limoen knijp je erboven uit. Zet het apparaat aan en blend tot een smoothie. Mocht je hem nog te dik vinden dan kun je nog wat extra (kokos)water toevoegen.

Food and Passion BVBA 

Uilenstraat 181 a

9100 Sint-Niklaas

Tel. Carla: 0492 60 01 26

Tel. Luc: 0496 55 88 66

info@foodandpassion.be

BE 0811.643.045

Privacy

Algemene voorwaarden

  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon