top of page
IMG_0172.jpg

Food and Passion is all you need

Food and Passion wil mensen verbinden, gelukkig maken en iets nieuws laten beleven. We maken gebruik van kraakverse producten en gaan tot het uiterste om iets op je bord te toveren wat smaakt én verrast. Verwacht van ons een vlekkeloos event met een strakke organisatie door een straf team dat echt goesting heeft om je in de watten te leggen.

We leveren onze diensten voor verschillende gelegenheden: trouwfeest, businessevents, sportevents, VIP catering, privé-feest, ...
Je kan bij ons terecht voor catering vanaf 50 - 2000 personen. 

Samen maken we er iets moois van.

Creatieve duizendpoot

Ik ben Luc de oprichter van Food and Passion. 

Mensen verbinden, verzorgen en genieten van al wat mooi en lekker is, dat is mijn passie en missie in het leven.

 

Oorspronkelijk verzorgde ik mensen langs de buitenkant. Ik heb nl. 15 jaar gewerkt als zelfstandig kinestherapeut. Ik zorgde ervoor dat mijn patiënten terug goed konden bewegen en zo comfortabel door het leven konden gaan. Toch knaagde er iets want er was weinig genieten bij en toen we in 2001 de kans kregen om georganiseerd uit de job te stappen heb ik eigenlijk geen moment getwijfeld. 

 

Food and Passion was geboren en ik ben begonnen met mensen te verzorgen langs de binnenkant. Koken was me meegegeven in de genen van oma op mama. Zo had mijn mama een delicatessenwinkel in Sint-Niklaas met wereldberoemde kaaskroketjes en … de appel valt niet ver van den boom hé …

 

Momenteel zijn we dus 19 jaar verder en is Food and Passion een begrip geworden in cateringland. Mijn taken binnen het bedrijf zijn vnl. leiding geven. Zo maak ik de planning van de mensen die in de keuken werken, doe ik commerciële taken en houd contact met alle BtoB klanten en de mensen die in Verbeke Foundation een event organiseren. Creativiteit, formules bedenken, nieuwe recepten testen en al wat daar bij hoort zijn ook mijn kerntaken binnen het bedrijf. Wat administratie, boekhouding en andere cijfers aangaat ben ik soms wat chaotisch maar daarvoor heb ik mijn fantastische collega Céline, die dat opvangt.

Zoals je hebt kunnen lezen liggen mijn missie en passie helemaal in de lijn van die van Food and Passion: beleven-genieten-verbinden

Luc Van Gysel
Zaakvoerder

Inventief en gaat geen uitdaging uit de weg

Mijn naam is Céline, ik ben de rechter hand van Luc. Ik ben 32 jaar en woon in Nieuwkerken-Waas.


In 2018 ben ik afgestudeerd als eventmanager. Daarnaast heb ik bijgestudeerd voor weddingplanner en digital marketing. Ik werk ondertussen 5 jaar bij ‘Food and Passion’. 

 

De naam van ons bedrijf past dan ook perfect bij mezelf, vind ik. 

Werken voor ‘Food and Passion’ heeft me doen beseffen dat ik de juiste studierichting heb gekozen en ik ben afgestudeerd in het juiste vak. 
 

Mijn eerdere keuzes van studies hebben er voor gezorgd dat mijn takenpakket binnen ‘Food and Passion’ zeer uitgebreid is. Ik vind het aangenaam om steeds te kunnen blijven bijleren en dat op verschillende vlakken. Door steeds naar nieuwe opleidingen op zoek te gaan, blijf ik getriggerd en kan ik steeds een breder takenpakket op mij nemen waardoor ik voldoende afwisseling in mijn job ervaar, en dat heb ik nodig.

Binnen ons kleine team ben ik momenteel verantwoordelijk voor het opzetten en/of begeleiden van events. Dat houdt bijvoorbeeld het volgende in: inplannen van het personeel, offertes opmaken en opvolgen, contactpersoon zijn voor de klanten…

 
Algemeen vind ik het fijn om me bezig te mogen houden met het bijstellen van de website, het zoeken naar originele gadgets, nieuwe marketingideeën te bedenken, folders en/of flyers ontwerpen, webinars volgen om te kunnen bijleren en noem maar op. Ik hou enorm van de afwisseling en ben mijn werkgever daar ook dankbaar voor. Ik vind het fijn dat hij vertrouwen in me heeft en me steeds op zoek laat gaan naar nieuwigheden die bruikbaar kunnen zijn voor onze firma. 

Céline Smekens
Operationeel eventmanager
bottom of page