top of page

Food and Passion is all you need

Food and Passion wil mensen verbinden, gelukkig maken en iets nieuws laten beleven. We maken gebruik van kraakverse producten en gaan tot het uiterste om iets op je bord te toveren wat smaakt én verrast. Verwacht van ons een vlekkeloos event met een strakke organisatie door een straf team dat echt goesting heeft om je in de watten te leggen.

We leveren onze diensten voor verschillende gelegenheden: trouwfeest, businessevents, sportevents, VIP catering, privé-feest, ...
Je kan bij ons terecht voor catering vanaf 50 - 2000 personen. 

Samen maken we er iets moois van.

Creatieve duizendpoot

Ik ben Luc de oprichter van Food and Passion. 

Mensen verbinden, verzorgen en genieten van al wat mooi en lekker is, dat is mijn passie en missie in het leven.

 

Oorspronkelijk verzorgde ik mensen langs de buitenkant. Ik heb nl. 15 jaar gewerkt als zelfstandig kinestherapeut. Ik zorgde ervoor dat mijn patiënten terug goed konden bewegen en zo comfortabel door het leven konden gaan. Toch knaagde er iets want er was weinig genieten bij en toen we in 2001 de kans kregen om georganiseerd uit de job te stappen heb ik eigenlijk geen moment getwijfeld. 

 

Food and Passion was geboren en ik ben begonnen met mensen te verzorgen langs de binnenkant. Koken was me meegegeven in de genen van oma op mama. Zo had mijn mama een delicatessenwinkel in Sint-Niklaas met wereldberoemde kaaskroketjes en … de appel valt niet ver van den boom hé …

 

Momenteel zijn we dus 19 jaar verder en is Food and Passion een begrip geworden in cateringland. Mijn taken binnen het bedrijf zijn vnl. leiding geven. Zo maak ik de planning van de mensen die in de keuken werken, doe ik commerciële taken en houd contact met alle BtoB klanten en de mensen die in Verbeke Foundation een event organiseren. Creativiteit, formules bedenken, nieuwe recepten testen en al wat daar bij hoort zijn ook mijn kerntaken binnen het bedrijf. Wat administratie, boekhouding en andere cijfers aangaat ben ik soms wat chaotisch maar daarvoor heb ik mijn fantastische collega Céline, die dat opvangt.

Zoals je hebt kunnen lezen liggen mijn missie en passie helemaal in de lijn van die van Food and Passion: beleven-genieten-verbinden

Luc Van Gysel
Zaakvoerder
Los Luc 1.HEIC
Los Céline 1.HEIC

Inventief en gaat geen uitdaging uit de weg

Mijn naam is Céline en ik ben de rechter hand van Luc.


In 2018 ben ik afgestudeerd als eventmanager. Daarnaast heb ik bijgestudeerd voor weddingplanner en digital marketing. Ik werk ondertussen 5,5 jaar bij ‘Food and Passion’. 

 

De naam van ons bedrijf past dan ook perfect bij mezelf.

Werken voor ‘Food and Passion’ heeft me doen beseffen dat ik de juiste studierichting heb gekozen en ik ben afgestudeerd in het juiste vak. 
 

Mijn eerdere keuzes van studies hebben er voor gezorgd dat mijn takenpakket binnen

‘Food and Passion’ zeer uitgebreid is. Ik vind het aangenaam om steeds te kunnen blijven bijleren en dat op verschillende vlakken. Door steeds naar nieuwe opleidingen op zoek te gaan, blijf ik getriggerd en kan ik steeds een breder takenpakket op mij nemen waardoor ik voldoende afwisseling in mijn job ervaar, en dat heb ik nodig.

Als eventmanager ben ik toegewijd aan het leveren van uitstekende diensten

om elk evenement tot een succes te maken. Binnen ons team ben ik momenteel verantwoordelijk voor het opzetten en/of begeleiden van events. Dat houdt bijvoorbeeld het volgende in: inplannen van het personeel, offertes opmaken en opvolgen,

contactpersoon zijn voor de klanten… Ik geloof dat elk evenement, groot of klein, een verhaal vertelt, en het is mijn taak om dat verhaal tot leven te brengen met creativiteit en precisie.

 

Mijn focus ligt op het begrijpen van de visie van mijn klanten en het vertalen daarvan naar een onvergetelijk evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsbijeenkomst, een feest of een speciaal jubileum, ik werk nauw samen met mijn klanten om ervoor te zorgen dat elk detail tot in de puntjes is verzorgd.

 
Algemeen vind ik het fijn om me bezig te mogen houden met het bijstellen van de website, het zoeken naar originele gadgets, nieuwe marketingideeën te bedenken, folders en/of flyers ontwerpen, webinars volgen om te kunnen bijleren en noem maar op. Ik hou enorm van de afwisseling en ben mijn werkgever daar ook dankbaar voor. Ik vind het fijn dat hij vertrouwen in me heeft en me steeds op zoek laat gaan naar nieuwigheden die bruikbaar kunnen zijn voor onze firma.

 

Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken en jouw volgende evenement tot een onvergetelijke herinnering te maken. Als je vragen hebt, speciale verzoeken of gewoon wilt brainstormen over ideeën, sta ik altijd voor je klaar.

 

Laten we samen aan de slag gaan om jouw evenementvisie werkelijkheid te maken!

Céline Smekens
Operationeel eventmanager

Creatief zijn zit in mijn bloed

Ik ben Margaux, de jongste schakel in het Food and Passion Team. Ik heb mijn passie voor eten ontdekt in Hotelschool Ter Duinen. Toch voelde ik dat er nog iets ontbrak. Ik ben op zoek gegaan naar een vervolgopleiding en ben zo terechtgekomen bij de richting Event- & Project management. Ik voelde meteen een klik bij de materie en ben sinds kort afgestudeerd.

 

Creatief zijn zit in mijn bloed. Ik geniet ervan om concepten te verzinnen en mijn creativiteit zijn vrije loop te laten gaan. Ik ben een sociale dame en haal veel voldoening uit het geluk van onze klanten.

 

Bij Food and Passion sta ik in voor de sociale media, bestellingen plaatsen, draaiboeken maken en neem ik ook de leiding op enkele events. Samen met ons team zorgen we ervoor dat de catering op uw event tot in de puntjes is uitgewerkt!

Margaux Tack
Eventmanager
Los Margaux 1.HEIC
Los Amber.HEIC

Gepassioneerd over de kunst van koken

Mijn naam is Amber en ik ben gepassioneerd over de kunst van koken.

Als kok beschouw ik mezelf als een ambachtsvrouw die met liefde en toewijding maaltijden bereidt om zintuigen te verwennen en harten te veroveren.

 

Sinds 2022 werk ik bij Food And Passion. 


Al van kleins af aan help ik graag een handje mee in de horeca. Naarmate ik ouder werd, werd deze passie groter en wist ik dat ik hierin verder moest. Ik ben ervan overtuigd dat koken meer is dan alleen het samenstellen van ingrediënten; het is een creatieve uitlaatklep en een manier om emoties en smaken met anderen te delen.


Food And Passion kwam op mijn pad en omdat ik dezelfde visie heb als het bedrijf, vond ik dit de geknipte job voor mij. Ik geloof ook in het belang van samenwerking in de keuken.

Werken als onderdeel van een team is cruciaal, en ik ben altijd bereid om mijn kennis en ervaring te delen en van anderen te leren. Samen streven we naar culinaire excellentie en innovatie.

 

Of het nu gaat om het bereiden van een eenvoudige huiselijke maaltijd of het creëren van een uitgebreid gastronomisch menu, ik ben er trots op dat ik mensen kan verrassen en een glimlach op hun gezicht kan toveren met onze gerechten. Koken is voor mij meer dan een beroep; het is een roeping en een manier om vreugde te brengen in het leven van anderen.


Verder ben ik een zeer energiek en goedlachs persoon. In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met mijn gezin en familie en geniet ik van het leven.

 

Ik kijk er enorm naar uit om mijn passie voor koken met jullie te delen en te blijven streven naar culinaire hoogstandjes. Laten we samen genieten van de heerlijke wereld van smaken en creativiteit!

Amber Van Den Broeck
Kok

Toewijding aan teamwork

Mijn naam is Jonas. Ik ben een veelzijdige persoon met ervaring als logistiek medewerker en keukenhulp, en ik ben trots op de bijdragen die ik lever aan ons team.

 

In mijn rol als logistiek medewerker heb ik me gespecialiseerd in het stroomlijnen van onze logistieke processen. Het beheer van leveringen, het zorgen voor een geordende opslag en het coördineren van de afwas zijn enkele van mijn verantwoordelijkheden. 

 

Daarnaast ben ik ook betrokken bij onze keukenactiviteiten. Als keukenhulp draag ik mijn steentje bij door te helpen bij de bereiding van maaltijden en het handhaven van een schone en georganiseerde keukenomgeving. 

 

Wat me onderscheidt, is mijn toewijding aan teamwork en mijn bereidheid om te helpen, ongeacht de omstandigheden. Ik streef er altijd naar om met een positieve instelling te werken en een glimlach op mijn gezicht te houden, omdat ik geloof dat een goede sfeer essentieel is voor een succesvolle werkomgeving.

 

Ik kijk ernaar uit om samen te blijven werken en onze doelen te bereiken als een hecht team.

Jonas Plaquet
Logistiek medewerker
Los Jonas.HEIC

Vrolijke viervoeter

Laat ons jullie voorstellen aan de onbetwiste ster van ons kantoor - onze vrolijke viervoeter en officiële mascotte, Gaston! Met zijn kwispelende staart en altijd aanstekelijke enthousiasme is Gaston een aanvulling op ons team en een bron van vreugde voor iedereen.

 

Gaston is veel meer dan alleen een huisdier, hij is een integraal onderdeel geworden van onze werkcultuur. Zijn aanwezigheid brengt een glimlach op ons gezicht, verlicht stressvolle momenten en verenigt ons in onze liefde voor hem. Het is verbazingwekkend hoe een harige metgezel de sfeer in ons kantoor kan transformeren.

 

Of het nu gaat om de begroeting bij de ingang ’s ochtends en de speelse onderbrekingen. Gaston is er altijd om ons te herinneren aan de eenvoudige geneugten van het leven en de waarde van onvoorwaardelijke vriendschap.

 

Zijn positieve energie is besmettelijk en hij heeft een speciale manier om ons aan te moedigen om even te pauzeren en wat quality time met hem door te brengen.

 

In feite heeft Gaston de kunst van teambuilding tot een nieuw niveau getild. Hij brengt ons dichter bij elkaar, bevordert onderlinge relaties en helpt ons om stress en spanning te verminderen. Hij is zonder twijfel de ultieme ijsbreker in ons kantoor.

 

Gaston, je bent de held van ons kantoor.

Gaston
Mascotte
bottom of page